Huni Nedir - Kagit Huni Webdengelsin - Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Huni Nedir - Kagit Huni Webdengelsin - Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.. Huni sizce ne demek, huni size neyi çağrıştırıyor? Huni nedir, huni ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan bir yanı geniş, bir yanı dar araç huni n. 'huni' 1 kelime ve 4 harften oluşmaktadır. Ağzı dar kaplara sıvı dökmeye mahsus alet ki, yukarısı geniş ve aşağısı dar. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir. Huni sizce ne demek, huni size neyi çağrıştırıyor? Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,huni̇,huni,huni.

Buhner Hunisi Teklifi
Buhner Hunisi Teklifi from www.nukleonlab.com.tr
Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Huni hakkında bilmeniz gereken bilgiler genel türkçe terimleri sözlüğünde yer almaktadir. Genel türkçe, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.ağızlık.huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Genel türkçe terimi olarak huni nedir, huni nedir ne anlama gelmektedir? Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami. Huni sizce ne demek, huni size neyi çağrıştırıyor? Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor.

Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ.

Genel türkçe, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami. Huni teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir. Kelimeler > h ile başlayan kelimeler > huni nedir? Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmaya yarayan üstü geniş, altı boru gibi dar âlet: Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Genel türkçe terimi olan huni nedir, huni ne anlama gelmektedir? Huni sizce ne demek, huni size neyi çağrıştırıyor?

Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ.

Ruyada Huni Gormek Nedir Huni Gormek Ne Anlama Gelir Diyadinnet
Ruyada Huni Gormek Nedir Huni Gormek Ne Anlama Gelir Diyadinnet from www.diyadinnet.com
Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Ağzı dar kaplara sıvı dökmeye mahsus alet ki, yukarısı geniş ve aşağısı dar. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Kelimeler > h ile başlayan kelimeler > huni nedir? Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe.

Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek?

Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. (anatomi) i̇ç kulaktaki ortak çekirdeğin tepesinde bulunan koni biçiminde küçük. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Genel türkçe terimi olarak huni nedir, huni nedir ne anlama gelmektedir? Dar ağızlı bir şişeye hunisiz mâyi aktarılır gibi ağır ağır yaraya boşaltıldı (refik h. Genel türkçe terimi olan huni nedir, huni ne anlama gelmektedir? Huni dairesel bir şeyin giderek aşağı doğru incelip üçgen hal almasıdır oradan da bir kaba kolaylıkla taşırmadan bir şeyler koyabiliriz. Huni için 2 adet anlam bulundu. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. 'huni' 1 kelime ve 4 harften oluşmaktadır. Huni ve yüzlerce terimin anlamlarını, açıklamalarını okuyabilirsiniz. Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan.

Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.ağızlık.huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da!

Plastik Huniler Fiyatlari Cesitleri Ve Modelleri
Plastik Huniler Fiyatlari Cesitleri Ve Modelleri from st2.myideasoft.com
Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ.

Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan;

(anatomi) i̇ç kulaktaki ortak çekirdeğin tepesinde bulunan koni biçiminde küçük. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Ağzı dar kaplara sıvı dökmeye mahsus alet ki, yukarısı geniş ve aşağısı dar. Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmaya yarayan üstü geniş, altı boru gibi dar âlet: Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve. Genel türkçe terimi olan huni nedir, huni ne anlama gelmektedir? Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Huni için 2 adet anlam bulundu. Huni ve yüzlerce terimin anlamlarını, açıklamalarını okuyabilirsiniz.

Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz huni. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Posting Komentar

0 Komentar